Címlap Szerviz Futómű

Futómű beállítás, javítás

 

Futómű javítás

Orosháza és vonzáskörzetének útjainak állapota fokozottan indokolja a rendszeres futómű átvizsgálásokat az Ön biztonságának érdekében. Szervizünkben az időszakos vagy rendszeres átvizsgálások alkalmával minden esetben átvizsgáljuk a futóművek kopó alkatrészeinek állapotát. 
Javasoljuk, hogy ha bármilyen rendellenes hangot észlel, azonnal vizsgáltassa meg futóművét, de ajánlatos időnként erre is külön figyelmet fordítani. Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a lengéscsillapítók, és a gumik állapota legalább olyan fontos, mint a fékrendszeré.
A futómű nem megfelelő beállításának következtében az abroncs rendkívül gyorsan kopik, és ez megváltoztatja akár a jármű viselkedését, illetve annak biztonságos vezetését is.


Futómű beállítás

A kerekekre felszerelt mérőfejek megadják az első futómű paramétereit. Ha ezek nem egyeznek a gyárilag előírt adatokkal, akkor a szerelő a megadott értékekre módosítja őket. A megadott érték minden autótípusnál más, melyet a gyári adatokat tartalmazó elektronikus katalógusból keresünk elő.

 
Névnap
Ma 2019. október 22., kedd, Előd napja van. Holnap Gyöngyi napja lesz.
Válasszon nyelvet
Hungarian Croatian Czech English French German
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa17
mod_vvisit_counterTegnap43
mod_vvisit_counterEzen a héten60
mod_vvisit_counterMúlt héten306
mod_vvisit_counterEbben a hónapban941
mod_vvisit_counterMúlt hónapban1753
mod_vvisit_counterÖsszesen466094