Címlap Szerviz Futómű

Futómű beállítás, javítás

 

Futómű javítás

Orosháza és vonzáskörzetének útjainak állapota fokozottan indokolja a rendszeres futómű átvizsgálásokat az Ön biztonságának érdekében. Szervizünkben az időszakos vagy rendszeres átvizsgálások alkalmával minden esetben átvizsgáljuk a futóművek kopó alkatrészeinek állapotát. 
Javasoljuk, hogy ha bármilyen rendellenes hangot észlel, azonnal vizsgáltassa meg futóművét, de ajánlatos időnként erre is külön figyelmet fordítani. Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a lengéscsillapítók, és a gumik állapota legalább olyan fontos, mint a fékrendszeré.
A futómű nem megfelelő beállításának következtében az abroncs rendkívül gyorsan kopik, és ez megváltoztatja akár a jármű viselkedését, illetve annak biztonságos vezetését is.


Futómű beállítás

A kerekekre felszerelt mérőfejek megadják az első futómű paramétereit. Ha ezek nem egyeznek a gyárilag előírt adatokkal, akkor a szerelő a megadott értékekre módosítja őket. A megadott érték minden autótípusnál más, melyet a gyári adatokat tartalmazó elektronikus katalógusból keresünk elő.

 
Névnap
Ma 2019. augusztus 25., vasárnap, Lajos és Patrícia napja van. Holnap Izsó napja lesz.
Válasszon nyelvet
Hungarian Croatian Czech English French German
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa212
mod_vvisit_counterTegnap22
mod_vvisit_counterEzen a héten394
mod_vvisit_counterMúlt héten1280
mod_vvisit_counterEbben a hónapban4233
mod_vvisit_counterMúlt hónapban2944
mod_vvisit_counterÖsszesen462517