Címlap Szolgáltatásaink Gépjármű-,villamosság-, karosszéria javítás

 

AUTÓJAVÍTÁS


A javításra átadott autókat zárt parkolóban tároljuk. Az UNIX Autó Kft-vel, a Bárdi Autó Zrt-vel, a Trost Auto Kft-vel, a Marso Kft-vel kötött szerződéseink biztosítják a lehető leggyorsabb, legolcsóbb és LEGJOBB MINŐSÉGŰ alkatrész beszerzést. A javítás időtartamára csereautó használatát biztosítunk ügyfeleink részére. A műhely állandó, jól képzett munkatársai pedig a gyors, pontos, megbízható munkát garantálják.

Cégünk személy és kisteher járművek teljes körű szervizelését, javítását végzi. Ezen belül motor, váltó, fék, futómű javítást és állítást, gépjármű elektromos rendszerének javítását (önindító, generátor), karosszéria javítást, időszakos és eseti átvizsgálást illetve hatósági vizsgáztatást is vállalunk. Természetesen rendelkezünk zöldkártya kiadására alkalmas korszerű műszerekkel, lengéscsillapító és fékhatás mérő berendezéssel, amelyek elengedhetetlenek a gyors és pontos javításhoz.

Az autószervizben profi gépekkel végezzük a gumiszerelést, kerék kiegyensúlyozást. Az autószerelés mellett gumiköpenyek forgalmazásával is foglalkozunk. Általában minden típusú autó hibakód kiolvasására, törlésére és hiba megállapítás utáni javítására is felkészült munkatársaim állnak az ügyfelek rendelkezésére.
Munkáink során mindig igyekszünk megtalálni a megrendelő számára leggazdaságosabb megoldást. A várható költségekről a lehető legpontosabban tájékoztatjuk ügyfeleinket a gépjármű átvizsgálása után.

Várjuk vállalkozások, vállalatok, cégek jelentkezését! Autóflotta szervizelésére kedvezmény! Érdeklődjön munkatársunknál.

 
Névnap
Ma 2019. augusztus 25., vasárnap, Lajos és Patrícia napja van. Holnap Izsó napja lesz.
Válasszon nyelvet
Hungarian Croatian Czech English French German
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa210
mod_vvisit_counterTegnap22
mod_vvisit_counterEzen a héten392
mod_vvisit_counterMúlt héten1280
mod_vvisit_counterEbben a hónapban4231
mod_vvisit_counterMúlt hónapban2944
mod_vvisit_counterÖsszesen462515