Címlap Szolgáltatásaink Gépjármű-,villamosság-, karosszéria javítás

 

AUTÓJAVÍTÁS


A javításra átadott autókat zárt parkolóban tároljuk. Az UNIX Autó Kft-vel, a Bárdi Autó Zrt-vel, a Trost Auto Kft-vel, a Marso Kft-vel kötött szerződéseink biztosítják a lehető leggyorsabb, legolcsóbb és LEGJOBB MINŐSÉGŰ alkatrész beszerzést. A javítás időtartamára csereautó használatát biztosítunk ügyfeleink részére. A műhely állandó, jól képzett munkatársai pedig a gyors, pontos, megbízható munkát garantálják.

Cégünk személy és kisteher járművek teljes körű szervizelését, javítását végzi. Ezen belül motor, váltó, fék, futómű javítást és állítást, gépjármű elektromos rendszerének javítását (önindító, generátor), karosszéria javítást, időszakos és eseti átvizsgálást illetve hatósági vizsgáztatást is vállalunk. Természetesen rendelkezünk zöldkártya kiadására alkalmas korszerű műszerekkel, lengéscsillapító és fékhatás mérő berendezéssel, amelyek elengedhetetlenek a gyors és pontos javításhoz.

Az autószervizben profi gépekkel végezzük a gumiszerelést, kerék kiegyensúlyozást. Az autószerelés mellett gumiköpenyek forgalmazásával is foglalkozunk. Általában minden típusú autó hibakód kiolvasására, törlésére és hiba megállapítás utáni javítására is felkészült munkatársaim állnak az ügyfelek rendelkezésére.
Munkáink során mindig igyekszünk megtalálni a megrendelő számára leggazdaságosabb megoldást. A várható költségekről a lehető legpontosabban tájékoztatjuk ügyfeleinket a gépjármű átvizsgálása után.

Várjuk vállalkozások, vállalatok, cégek jelentkezését! Autóflotta szervizelésére kedvezmény! Érdeklődjön munkatársunknál.

 
Névnap
Ma 2019. október 22., kedd, Előd napja van. Holnap Gyöngyi napja lesz.
Válasszon nyelvet
Hungarian Croatian Czech English French German
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa15
mod_vvisit_counterTegnap43
mod_vvisit_counterEzen a héten58
mod_vvisit_counterMúlt héten306
mod_vvisit_counterEbben a hónapban939
mod_vvisit_counterMúlt hónapban1753
mod_vvisit_counterÖsszesen466092