Címlap Szolgáltatásaink Műszaki vizsga

 

MŰSZAKI VIZSGA
A Nemzeti Közlekedési Hatóság engedélye alapján kijelölt műszaki vizsgáló állomásként működünk. Vállaljuk minden típusú személygépjármű, 3500 kg össztömeg alatti tehergépjármű, fék nélküli utánfutó és motorkerékpár hatósági műszaki vizsgáztatását.

A műszaki vizsgán átvizsgáljuk a gépjárműve fékrendszerét, lengéscsillapítóit, emissziós értékeit, karosszériáját, futóművét, világítóberendezéseit, gumiabroncsainak állapotát, hogy Ön biztonságosan közlekedhessen. Az eredményes műszaki vizsgálatot követően a forgalmi engedélybe és a hátsó rendszámtáblára érvényesítő címkét ragasztunk. A rendszámtáblán elhelyezett kerek cimke a műszaki vizsga érvényességét igazolja, a hatszögletű cimke pedig a zöldkártyáét.

 

Környezetvédelmi tulajdonság és a plakettek besorolása: 
A plakett fekete, piros, kék vagy zöld színével jelzi a jármű környezetvédelmi tulajdonságát, amelynek alapja a jármű környezetvédelmi osztályba sorolása. A járműveket a környezetvédelmi tulajdonság szerint a következő négy csoportba kell sorolni:
  - Fekete színű plakett - korszerűtlen, nem környezetbarát járművek, amelynek a környezetvédelmi osztályba sorolása: 0, 1, 3.
  - Piros színű plakett - korszerűtlen, kevésbé környezetbarát járművek, amelynek a környezetvédelmi osztályba sorolása: 2.
  - Kék színű plakett - korszerű, környezetbarát járművek, amelynek a környezetvédelmi osztályba sorolása: 4, 6, 7, 8.
  - Zöld színű plakett - korszerű, kiemelten környezetbarát járművek, amelynek a környezetvédelmi osztályba sorolása: 9, és az e fölöttiek.

Műszaki vizsgára jelentkezzen be e-mailen, kedvezményben részesül.

 Műszaki vizsgához szükséges okmányok, iratok: személyi igazolvány, vagy ideiglenes személyi igazolvány, vagy új típusú vezetői engedély lakcímkártyával, vagy útlevél lakcímkártyával, forgalmi engedély, 30 napnál nem régebbi gépjármű felelősség biztosítást igazoló irat. Ha nem a tulajdonos hozza a járművet, meghatalmazás szükséges.

 

Cégképviseleti eljárás esetén:aláírási címpéldány, Cégbírósági bejegyzés (cégkivonat első oldala)

 
Névnap
Ma 2019. augusztus 25., vasárnap, Lajos és Patrícia napja van. Holnap Izsó napja lesz.
Válasszon nyelvet
Hungarian Croatian Czech English French German
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa230
mod_vvisit_counterTegnap22
mod_vvisit_counterEzen a héten412
mod_vvisit_counterMúlt héten1280
mod_vvisit_counterEbben a hónapban4251
mod_vvisit_counterMúlt hónapban2944
mod_vvisit_counterÖsszesen462535